13 Jan

Nytt ansikte i butiken

från och med januari kommer ni träffa Sandra i butiken! Välkomna!

12 Dec

Julöppettider

12 Okt

Webshop

Vi kommer inom kort att stänga ner webshopen, välkommen in i vår fysiska butik i Götene eller skicka oss ett mejl om du behöver hjälp med att få något skickat!

OM OSS
ARBETSOMRÅDEN OCH PRODUKTER
HUSDJUR För våra små vänner har vi nu utökat vårt sortiment och förutom foder kan vi också erbjuda div. tillbehör. Allt från tuggben till koppel, selar,bäddar, kattluckor och leksaker kan du numera finna i våra hyllor LÄS MER »
LANTBRUK Svenska Foder och Spannex är våra stora leverantörer när det gäller foder till Nöt, Gris, Får och Kyckling/Höns. Förutom foder har vi även lammnäring, mineraler , saltsten och andra tillskott. LÄS MER »
HÄST OCH RIDSPORT Till hästen har vi en mängd olika alternativ när det gäller foder och tillskott såsom mineraler och vitaminer. Vi har också produkter för skötsel av hästens päls, hovar och man. LÄS MER »
ENERGI Till din villas uppvärmning kan vi erbjuda träpellets i 6 eller 8 mm. Den säljs både i säck och löst. Tycker du det är krångligt att hantera stora mängder så kommer vi naturligtvis hem med det till dig. Vi har nu pellets från Laxå, Vida, Derome & Ötab. LÄS MER »
TRÄDGÅRD OCH VÄXTODLING Passa på att handla det du behöver inför vårens trädgårdsarbete hos oss! Vi erbjuder bland annat, gödning, gräsfrö, plantjord, blomjord, kalk, järnsulfat, handskar, redskap och mycket mycket mer för en grönare skönare sommar! LÄS MER »
SKADEDJUR Vi har olika hjälpmedel och fällor för att bekämpa bland annat: Möss, Råttor, Flugor, Getingar m.m. LÄS MER »