Back on Track Hundtäcke Bark

Pris från: 599.00 kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Product Description

Bark har en helt ny typ av design som ger bästa möjliga rörelsefrihet för frambenen. Täcket är designat för hundar med en hög svansisättning, längden kan därför anpassas vid behov och justeras med en elastisk dragsko ovanför svansen.

Täcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med vatten- och vindavvisande egenskaper och god andningsförmåga. Kragen är välformad och har en dragsko som hindrar regn och snö från att komma in. Insidan av täcket är fodrad med Iontex®-teknologi för att stimulera blodcirkulationen, vilket kan hjälpa hunden att bibehålla en optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla i alla väder. Bark är designat för att våra täcken Cassie och Eddie ska passa bra under – perfekt om din hund behöver ett extra värmande lager.

Bark har en bekväm och nära passform över bröstet, med en snabb och enkel knäppning av bröstplattan med ett spänne på ryggen. Kardborrefästen på sidorna säkerställer att det ligger stadigt på plats utan att vrida sig. Täcket är synligt från alla vinklar med reflexdetaljer och ett dolt reflekterande mönster för extra säkerhet i mörkret. Det finns öppningar för att fästa kopplet i halsband eller sele.

Bark är designad för en normalbyggd till mer atletisk typ av hund. Är hunden kraftigare byggd kring bröstkorg och nacke, välj en storlek större

Additional Information

Storlek

45 cm, 50 cm, 25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm

Färg

Grå

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Back on Track Hundtäcke Bark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *