Equiline Octagon Team Hoppschabrak

1,369.00 kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Product Description

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga

Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga från italienska Equiline har nu släppts till alla kunder, till allas stora förtjusning!

Equiline Octagonschabraken har stötupptagande förmåga & fantastisk skärning, och är därför många ryttares absoluta favorit. Equiline Octagon Team Schabrak med Equiline-logga är i vackert marinblått, med den fina Equiline-loggan i Italiens färger bropderad på vänstra sidan, precis som Teamryttarna för Equiline nu haft i flera år!

Allmän info om Equiline Octagonschabrak:

Octagonschabraket från Equiline är ett mycket, mycket bra kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-friendly bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hårrem, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas.

Färg:  Marin 

Modell: Hopp/Allround

Storlek: Full & Ponny

Tvätt: 30 grader fintvätt

Additional Information

Storlek

Full, Ponny

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Equiline Octagon Team Hoppschabrak”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *