Roeck-Grip (Vesta) Vinter Grå

529.00 kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Product Description

Vesta Roeck-Grip WINTER Ridhandske Roeckl Färg: Grå

Roeckl Roeck-Grip Winter är en vinterfodrad vanlig Roeckl Vesta Roeck-grip ridhandske, fast fodrad med mjuk, tunn & följsam fleece.

Roeckl Roeck-Grip är en mycket populär Light & Grip handske. Light & Grip är ett slitstarkt, smidigt och spänstigt PU-matrial som ger ett mycket bra grepp. Roeckl Roeck-Grip hette tidigare Roeckl Vesta och är elitryttarnas absoluta favorit.

Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Vesta Roeck-Grip har den omtycka kardborreknäppningen vid handleden, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas – den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Vesta Roeck-Grip ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen.

Additional Information

Storlek

6, 6,5, 7, 7,5, 8

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Roeck-Grip (Vesta) Vinter Grå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *