Häst

Till hästen har vi en mängd olika alternativ när det gäller foder och tillskott såsom mineraler och vitaminer. Vi har också produkter för skötsel av hästens päls, hovar och man.

I samband med vår utbyggnad har vi också utökat vårt sortiment på hästsidan. Och du vet väl att vi har kvalitetstäcken från Hansbo och Shires. Helt suveräna när det gäller passform och kvalitét!

Sadlar

Vi erbjuder sadlar från Deuber & Partner i Tyskland. Vi inriktar oss mest på barock/spanska sadlar men kan även hjälpa till med andra typer av sadlar. Vi erbjuder dig sadelprovning för att hitta en sadel som passar både dig och din häst.

 

Foder, mm…

Våra foder lämpar sig för alla typer av hästar. Utifrån just din hästs behov och livssituation kan vi tillsammans ta fram ett foder som passar. De foder vi arbetar med är Krafft, Mustang, Hippo & Havens. Utöver färdigfodret har vi havre & korn både som hel och krossad. Betfor och betpellets samt Lucern i strå och i pelletsform.

Till hästens ”boplats” har vi kutterspån, torvströ och K-special som är en produkt med fantastisk uppsugningsförmåga. Suverän till hästar som blöter ner. Ger en betydligt mindre mängd att mocka ut varje dag.

För arbetet i stallet har vi stallgrepar och skyfflar från Fiskars.

Till hästens utevistelse har vi det mesta du behöver i form av stolpar, elstängseltråd och aggregat.

Webbutik

Vi har även en webbbutik där du som kund enkelt kan beställa direkt av oss om du inte har vägarna förbi Kinnekulle.